AUTO ELÈCTRIC BESALÚ S.L.
AUTO ELÈCTRIC BESALÚ S.L.

Taller multimarca

MECÀNICA GENERAL

 

Realitzem tot tipus d'operacions de manteniment preventiu i reparació relatives a la mecànica general del vehicle, motor, frens, climatització, amortiment, direcció, sistemes de transmissió (caixa de canvis i embragatge), etc.

 

Substitució de l'oli motor, filtres, amortidors, motor d'arrencada, alternador, bateria, tubs d'escapament, corretja de distribució, revisions, bugies, càrrega d'aire condicionat, escombretes eixugaparabrises, filtre d'aire, filtre antipol·len i pastilles de frens, entre d'altres.

 

ELECTRICITAT, CONFORT I DIAGNOSIS

 

El nostre equipament, amb els més moderns útils i aparells de diagnosis, ens permet oferir als nostres clients el més complet i professional servei de diagnosi i reparació integral per a qualsevol dels sistemes del vehicle (motor, climatització, transmissió, frens, confort, suspensió, etc).

 

AIRE CONDICIONAT I CLIMATITZACIÓ

 

Realitzem les operacions de diagnosis, manteniment i reparació del circuit frigorífic, del circuit elèctric i de l'equip de control electrònic en sistemes de climatització automàtica.

 

REVISIÓ I MANTENIMENT

 

PNEUMÀTICS, EQUILIBRAT I ALINEACIÓ

 

Substitució de pneumàtics, control de desgast, esquerdes, cops, control de la pressió d'inflat, d'envelliment, equilibrat, reparació de punxades, etc. Diagnòstic i reparació dels sistemes de control de pressió automàtic.

 

La superfície de contacte entre el pneumàtic i la carretera és aproximadament de 15cmx10cm, l'equivalent a la mida d'una mà. Imagina quina és la importància de la qualitat i de l'estat d'aquesta superfície de contacte a 110 km / h en una carretera mullada. D'aquí que estigui considerat com un dels 3 pilars de la Seguretat del vehicle. És fàcil entendre que la concepció d'un pneumàtic és una veritable aposta tecnològica: es tracta d'arribar a concentrar en aquests 15cmx10cm tots els arguments de seguretat i de confort que et tranquil·litzen com a conductor. Una prestació que ha estat possible gràcies a les grans marques de pneumàtics que inverteix sense parar en recerca i desenvolupament per millorar les prestacions dels seus productes. Prova d'això, la nova generació de pneumàtics.

 

Els ajudem a escollir el millor pneumàtic per al seu cotxe i la seva conducció. Comptem amb una gran varietat de marques classificades en tres grans blocs (primeres marques, marques de qualitat i marques econòmiques).

 

Pre-ITV

 

Abans de la revisió oficial del vehicle (ITV), detectem les anomalies que el vostre cotxe pugui tenir en seguretat passiva, activa i combustió. D'aquesta manera, els facilitem una estimació de les possibles intervencions per tal de superar amb èxit la inspecció.

- Revisió de cinturons de seguretat, sistema de retenció de seguretat (airbag), retrovisors, vidres, il·luminació, folgances en la direcció i ròtules.

- Revisió de frens, sistemes antibloqueig de frens, control de tracció i estabilitat, amortidors i suspensió.

- Revisió de la combustió del vehicle.

 

Si ha de passar la ITV i no té temps, no es preocupi, nosaltres ho fem per vostè. Portem el seu vehicle a la inspecció i el retornem al taller per a la seva recollida.

 

MUNTATGE D'ACCESSORIS

 

Muntatge de tot tipus d'accessoris per al seu vehicle.

 

 

 

AUTO ELÈCTRIC BESALÚ

Ctra. d'Olot, 28

17850 Besalú - Girona

 

Telèfons:

972 59 10 02

616 51 89 95

 

autobesalu@gmail.com