Neteja ecològica de vehicles

Neteja ecològica amb vapor

AUTO ELÈCTRIC BESALÚ ofereix el servei de neteja ecològica de vehicles, utilitzant la nova tecnologia de vapor.

El vapor sec a la temperatura de 140º ofereix un acabat excepcional eliminant perfectament la brutícia i els hidrocarburs que s’acumulen a la superfície i li retorna una brillantor natural.
Amb la màquina generadora de vapor d’ús professional i industrial aconseguim desincrustar perfectament la brutícia sense deixar residus i desinfectant qualsevol superfície.

De manera totalment ecològica, aquesta tecnologia ofereix unes prestacions de neteja interior, exterior i de les superfícies utilitzant només fins a 3 litres d’aigua per vehicle, al mateix temps que ens permet entregar el vehicle net i sec en poca estona, evitant així que el client hagi d’esperar dies per tal que s’assequi la tapisseria.

Neteja de vehicles particulars, furgonetes, 4×4, autocaravanes, caravanes i camions.

Neteja ecològica de vehicles

El nostre objectiu és oferir un servei de màxima qualitat i, per això, disposem del personal i les instal·lacions necessàries. Oferim un servei de neteja ecològica de vehicles, utilitzant la nova tecnologia de vapor.

Tarifes

BÀSIC amb vapor

Aspirat interior, seients, catifes, maleter, neteja i abrillantat tablier, vidres i rentat exterior amb vapor.

COMPLET amb vapor

Aspirat interior a fons, seients, catifes, maleter, neteja de plàstics, portes, tablier, quadre de comandaments, vidres, desinfecció amb vapor, eixugat a mà amb microfibra, rentat exterior, llandes i repàs de taloneres.

INTEGRAL INTERIOR amb vapor

Neteja amb vapor, desinfecció i esterilització de tapisseries, seients, sostre, catifes, moquetes, interior portes, eixugat a mà amb microfibra i desinfecció del circuit de ventilació. Plàstics, tablier, etc.

INTEGRAL COMPLET amb vapor

Inclou neteja integral + neteja exterior de carrosseria, llandes, taloneres i vidres.

CABINA CAMIÓ amb vapor

Neteja interior a fons i desinfecció i esterilització amb vapor.

CARAVANES, AUTOCARAVANES i AUTOCARS

 Sol·licitar pressupost.