AUTO ELÈCTRIC BESALÚ S.L.
AUTO ELÈCTRIC BESALÚ S.L.

Pneumàtics, equilibrat i aliniació.

Substitució de pneumàtics, control de desgast, esquerdes, cops, control de la pressió d'inflat, d'envelliment, equilibrat, reparació de punxades, etc. Diagnòstic i reparació dels sistemes de control de pressió automàtic.

 

La superfície de contacte entre el pneumàtic i la carretera és aproximadament de 15cmx10cm, l'equivalent a la mida d'una mà. Imagina quina és la importància de la qualitat i de l'estat d'aquesta superfície de contacte a 110 km / h en una carretera mullada. D'aquí que estigui considerat com un dels 3 pilars de la Seguretat del vehicle. És fàcil entendre que la concepció d'un pneumàtic és una veritable aposta tecnològica: es tracta d'arribar a concentrar en aquests 15cmx10cm tots els arguments de seguretat i de confort que et tranquil·litzen com a conductor. Una prestació que ha estat possible gràcies a les grans marques de pneumàtics que inverteix sense parar en recerca i desenvolupament per millorar les prestacions dels seus productes. Prova d'això, la nova generació de pneumàtics.

 

Els ajudem a escollir el millor pneumàtic per al seu cotxe i la seva conducció. Comptem amb una gran varietat de marques classificades en tres grans blocs (primeres marques, marques de qualitat i marques econòmiques).

Su mensaje del formulario se ha enviado correctamente.

Ha introducido los siguientes datos:

Envia'ns la mida del teu pneumàtic i la categoria que desitges. Et farem un pressupost.

Por favor, corrija los datos introducidos en los campos siguientes:
Al enviar el formulario se ha producido un error. Inténtelo de nuevo más tarde.

Atención: Los espacios marcados con * son obligatorios.

AUTO ELÈCTRIC BESALÚ

Ctra. d'Olot, 28

17850 Besalú - Girona

 

Tel: 972 59 10 02 / 616 51 89 95

vendes@autobesalu.com

taller@autobesalu.com

Auto Elèctric Besalú a les xarxes socials